Desert la Pino Balducci
Desert la Pino Balducci
Ingrediente:
– 1 mar fiert in vin alb cu zahar
– ciocolata
– castane toscane (sunt asemanatoare celor de la noi)
Mod de preparare:
Se fierbe marul in vin alb cu zahar, se da prin faina, se prajeste cu ingrediente secrete’ si castane toscane.
:: Diana Munteanu :: Vin des la Garibaldi deoarece mancarurile sunt excelente si serviciul ireprosabil. Atat eu cat si Claudiu (Niculescu – n.r.) preferam acest restaurant deoarece Pino, bucatarul, este un adevarat artist, care ne uimeste mereu cu o reteta noua si delicioasa!’
:: Marius Moga :: Imi place la Garibaldi, chiar foarte mult. Bucatarul este un artist desavarsit, de fiecare data imi gateste ceva uluitor, mergand pe inspiratia de moment. Pestele este foarte bun, deserturile irezistibile, atmosfera ca in Italia.’
:: Gabriela Vranceanu-Firea :: Am descoperit un loc cu adevarat sic, care ofera adevarate experiente culinare. Terasa evoca o Italie pitoreasca, serviciul este la standarde intr-adevar europene, iar mancarea reprezinta un adevarat festin.’
De Andrei Dimulescu; Fotografii: Cosmin Popescu, Stilist: Delia Bratosin.