Cocktail pasional

 Revista VIVA
.
In Bed

cocktailFinlandia
Champagne
Apple Juice
Peach Juice
Lemon Juice
Passion Fruit Syrup.

Pat LoungeAm vrut sa organizam o „girls night, o seara doar pentru noi, fetele. Si am ales Pat Lounge, nu pentru ca aici ar fi interzis domnilor, ci pentru ca, de cand am fost la lansarea acestui club, ne-am planificat o astfel de iesire. Atat de mult ne-a placut! Am venit si ziua, la terasa! E mare si ti se seveste ceva racoritor, stand la umbra, feriti de caldura de afara. E si un super club, cu un design ultra-modern, conceput parca de cineva venit din viitor. Am servit un cocktail, „In Bed, deosebit de gustos si foarte „good-looking. Insa, inainte sa va ganditi la cine stie ce, va reamintim ca eram in afara programului, deci ne-am permis sa ne delectam. Adica doar Delia, Andreea Raicu sau Ileana Pescariu sa se bucure de micile placeri ale vietii?

Andreea Raicu
„Am fost la Pat Lounge la ziua unui prieten si mi-a placut foarte mult. Vom merge si cu colegii de la Megastar, care vor canta in club.

Claudia Cosma, Fotograf: Sebastian Enache.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton