Chifle cu vinete picante si cascaval
Chifle cu vinete picante si cascaval
Ingrediente:
doua cepe taiate in felii subtiri
doua vinete mari, taiate in rondele
2 catei de usturoi
sos Tabasco sau picant, dupa gust
6 rosii zemoase, taiate felii
6 chifle medii
6 ardei iuti murati
200 g cascaval
Mod de preparare:
Turnati uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pana cand se rumeneste.
Adaugati vinetele si le intoarceti de pe o parte pe alta pana se prajesc uniform. Adaugati apoi usturoiul, sosul tabasco sau cel picant si rosiile pe deasupra. Lasati-le sa se amestece omogen pret de zece minute, pana in momentul in care scade sosul, iar vinetele s-au fragezit.
Despicati chiflele, turnati compozitia inauntru, adaugand ardeii murati si cascavalul.Presati chiflele bine si puneti-le pe gratar cateva minute pe fiecare parte sau incalziti-le la cuptor pana se topeste cascavalul.
Serviti cele sase portii, iar degustatorii va vor garanta ca aceste sandvisuri fara carne sunt cei mai gustosi „burger- ri vegetarieni.
Iti recomandam si urmatoarele retete de dulceata de ardei iute
Daca iti place sa gatesti cu vinete, iti recomandam si aceste retete de vinete pane, de post si mancare de vinete si musaca de vinete