Cafe Verona - Cafea cu parfum de biblioteca

 Revista VIVA
.

Dupa trei luni de vara in care numai de citit carti la cafea si de conversatii intelectuale nu am avut timp, odata cu prima zi de toamna mi-am adus aminte ce frumos este sa pierzi vremea intr-o cafenea cu aer de biblioteca.

Unde puteam sa fac acest lucru daca nu in fostul spatiu expozitional sub_Carturesti, unde se afla acum Café Verona. Spatiul este destul de sobru, cu un design minimalist, exact pe gustul iubitorilor de arta sau a celor care vor sa vada si altceva in afara de lounge-uri sofisticate cu cristale pe tavan.

limonada Verona frappe al caffe
Limonada Verona: lamaie, menta proaspata, zahar brun, apa minerala plata/ carbogazoasa, gheata pisata Frappe al caffe: espresso, zahar brun, gheata pisata, lapte

Fie ca citesti ziarul, fie ca rasfoiesti o carte, Café Verona iti ofera o varietate de cafele, cocktailuri, peste douazeci de soiuri de vinuri autohtone sau importate, ceai, croissante ori prajituri. Daca esti genul de om vesnic ocupat, poti veni la cafenea pentru noi lansari de carte, concerte, ateliere de creatie sau seminarii. In cazul in care avem noroc si toamna nu va incepe in forta, putem zabovi inca si pe terasa din Gradina Verona.

Cafe Verona
Cafe Verona: Str. Pictor Arthur Verona Nr. 13

 

Carmen SecareanuCarmen Secareanu

„Am fost de cateva ori la Café Verona. Arata dragut, spatiul este mare, bine ca a aparut si un asemenea loc. In plus, la Café Verona, Eugenia Voda (TVR 1) a lansat DVD-ul «Profe-sionistii – Eugenia Voda si invitatii sai».

Oana Popoiag, Fotografii Cafe Verona, arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton