Bucataria Thailandeza ridicata la rang de arta de catre Grand Hotel Continental

 Revista VIVA
.

Zilele acestea Grand Hotel Continental l-a gazduit pe maestrul bucatar Vinai Sookma care a pregatit generatii de bucatari la Blue Elephant Thai Cuisine (Fulham, Londra), in cadrul unui proiect comun initiat de Biroul Balcanic al Autoritatii Nationale a Turismului Thailandez.

Vinai Sookma a tinut la THR un curs de bucatarie thailandeza pentru bucatarii din hotelurile Continental, la finalul caruia, cursantilor li s-au testat cunostintele dobandite. Castigator a fost declarat Aurel Oltean, Chef la Continental Forum Sibiu, care a fost rasplatit cu un stagiu de 7 zile de pregatire în bucataria traditionala, in Thailanda.

Grand Hotel Continental va prelua retetele preparatelor prezentate la acest curs si le va introduce intr-o lista meniu de specialitati thailandeze ce vor fi servite cu ocazia Serilor Traditionale pe care Grand Hotel Continental va continua sa le organizeze si pe parcursul anului 2012 in restaurantul Concerto.

Iata cateva din delicatesele thailandeze ce vor putea fi degustate la restaurantul Concerto: Chichen Satay, Chichen & Prawn on toast, Spring roll Veg, Paper Prawn, Sesame Chicken, Beef salad, Stir Fried Seafood Garlic Pepper, Stir Fried Chicken with chilli, Fried Chicken ball, Stuffing Water Chestnut, Paneng pork on Stream Ric, Banana in Coconut Milks, Tapioca Pearl with Sweet Corn.

Grand Hotel Continental face parte din lantul Continental Hotels înfiintat în anul 1991, fiind dedicat înca de la început furnizarii unor servicii hoteliere pe segmentul turismului de afaceri.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton