Blue Lagoon

 Revista VIVA
.
Satula de fitele din cluburile ultra-centrale? De curand s-a deschis pe Pache Protopopescu club Mirage, un loc in care, dupa o zi istovitoare la job, te poti relaxa alaturi de prieteni.

cocktail

Ingrediente:

Votca
Blue Curacao
Sprite

club MirageAtmosfera? Confy-cozy, sau groovy, dictata de muzica. Iar playlistul e ales ad-hoc si intuitiv adaptat clientelei. Suprafata nu e mare, dar clubul este foarte primitor. Daca cobori la subsol, va trebui sa fii foarte atenta cand iti vei sprijini cocktailul pe unul dintre cele sase acvarii in forma de fagure care servesc drept masute. Pestii care inoata in ele, somni pitici si carasi aurii dolofani, sunt crescuti de unul dintre proprietari. Preturile sunt mai mult decat rezonabile, iar oferta de la bar depaseste chiar si cele mai extravagante asteptari: poti bea 50ml de tequila sau sa comanzi o sticla de Crystal in schimbul a 2000 de lei. La fel de bine ai putea sa sorbi cateva guri de absint, caci Mirage e unul dintre putinele locuri unde ai sa gasesti licoarea verde.

Marius Urzica:
„Nu sunt un impatimit al cluburilor, dar Mirage chiar mi-a placut. Am fost la deschidere, cand am observat ca atmosfera e deosebita. Mi-au placut foarte mult acvariile. Stiu ca au o gramada de cocktailuri, am baut ceva foarte bun, dar nu mai tin minte cum se cheama, pentru ca mi se intâmpla rar sa beau alcool.

Catalina Sevastre, Fotografii Sebastian Enache.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton