Aroma de dimineata

.

Inghetata Cinos
Inghetata de vanilie, de ciocolata,topping de caramel, migdale, frisca


Capuccino
Expresso, spuma de lapte, pudra de cacao

Sunt o fire predominant zen, dar am zile in care ma trezesc cu senzatia ca nu mai suport nimic: mailurile din Inbox, strazile pline de praf, nebunia din trafic, oamenii care se impiedica de mine.

Intr-o dimineata in care plecasem de acasa cu gandul ca numai fuga in Jamaica m-ar putea salva, m-am oprit in fata unei cafenele pe care o observasem din intamplare.

Si uite asa am intrat in lumea lui „a fost odata ca niciodata’. Coffee Cabinet, cu mobilier in stilul saloanelor din secolul crinolinelor, cu cafea aromata, ceai englezesc si candelabre de palat, pare ca este desprins dintr-o poveste ferme-catoare.


Daca te asezi la o masa la fereastra cu un ceainic in fata poti sa iesi dupa doisprezece ani fara sa iti dai seama, exact ca in nuvela lui Eliade. Bucurandu-ma ca am nimerit aici (este singura cafenea pe o raza de doi kilometri), m-am desfatat cu o ceasca aburinda de cappuccino si, pentru ca nu vroiam sa plec, am ales si inghetata. Era atat de buna si de gustoasa incat daca mai comandam una, aveam toate sansele sa o vad pe Cenusareasa.

Dupa ce am citit in boabe de cafea ca voi avea o zi minunata, am plecat la drum ca o dama de pica, cu fruntea sus.

Andreea Raicu:
„Este un loc intim, ceea ce caut mereu cand ies in oras. Eu nu sunt bautoare de cafea, dar am fost placut surprinsa sa descopar sucuri delicioase la Coffee Cabinet.