Will Smith si Charlize Theron fac furori in Hancock, acum pe DVD si Blu-ray - VIDEO

 Revista VIVA
.

Saptamana aceasta, Prooptiki Romania lanseaza pe DVD si Blu-ray productia Sony Pictures „Hancock”, un super-film cu Will Smith si Charlize Theron in rolurile principale.

V-ati plictisit de filmele clasice cu super-eroi? Iata alternativa: John Hancock (Will Smith, nominalizat la Oscar, in 2006, pentru cel mai bun rol masculin, in „The Pursuit of Happiness'/„In cautarea fericirii') e departe de a fi perfect si viciile nu-i sunt deloc straine. Pierde-vara, inadaptat si arogant, trage serios la masea, iar manierele ii sunt cvasi-necunoscute. Are, in schimb, un simt civic pronuntat si, fiindca poate sa zboare, muta si muntii din loc si e total invulnerabil la orice atac, isi pune puterile in slujba comunitatii, prevenind accidente si pedepsindu-i pe raufacatori. Concitadinii sai ar avea toate motivele sa-l iubeasca… daca faptele sale de eroism nu s-ar solda cu adevarate catastrofe. Ray Embrey (Jason Bateman), un specialist in PR caruia Hancock ii salveaza viata, vrea sa se revanseze si decide sa-i „repare' reputatia printr-un program riguros si eficient… cu conditia sa accepte si eroul. Hancock se lasa convins si planul lui Ray face minuni: super-eroul castiga admiratia si respectul comunitatii, ba chiar si autoritatile ii cer sprijinul intr-un atac terorist.

Hancock

Buna reputatie nu-l ajuta insa sa-i intre in gratii si sotiei lui Ray, Mary (Charlize Theron, premiata cu Oscar, in 2003, pentru rolul din „Monster'), care nu-l inghite nicicum. De ce? Nu stie… Pana cand descopera ca si ea are puteri similare cu ale lui, ba chiar au un trecut comun. Apropierea fortelor lor este insa periculoasa pentru amandoi, caci, desi se atrag ca doi magneti, nu pot trai aproape unul de celalalt. Grea viata au super-eroii…

Hancock

Intre doua misiuni reusite, actiunea face echipa cu umorul, efectele speciale pun in valoare constructia narativa, iar sex-appeal-ul protagonistilor dau povestilor cu super-eroi o alta savoare. Un film regizat de Peter Berg, aplaudat pe toate meridianele lumii, de public si critici deopotriva: „De ani de zile astept asa ceva: un film cu supereroi, in care actiunile acestora au repercusiuni in lumea reala. „Hancock' e super distractiv!' a declarat Roger Ebert – Chicago Sun Times.

Hancock

 Nici bonusurile care insotesc filmul pe DVD si Blu-ray nu se lasa mai prejos: Hancock este intors pe toate fetele in mini-filmele „Super oameni: Realizarea Hancock', „Incursiune in viitor', „Construirea unui erou mai bun', „Lovituri si vanatai', „Viata de acasa', „Simpli muritori: Din culise cu Dirty Pete', alaturi de trailer-ele filmelor „House Bunny', „Lakeview Terrace', „Nick and Norahs Infinite Playlist' si „Men in Black'.

Hancock

Pret recomandat: 54,9 lei – DVD, 99,9 lei – Blu-ray.
 

Hancock – Trailer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton