Roxanne, debutul regizorului Vali Hotea, din 11 octombrie la cinema

 Adina Rosetti
.

Lungmetrajului 'Roxanne', debutul regizorului Vali Hotea, intră în cinematografe vineri, 11 octombrie.. Titlul filmului – și al melodiei formației The Police – a inspirat mai mulți artiști români să fredoneze 'Roxanne'.

Roxanne 50x70

Roxanne' spune povestea lui Tavi Ionescu, 38 de ani, căruia încă îi place să copilărească. El îşi împarte viaţa între grafica pe calculator, o mamă bolnavă şi Oana, care încă speră ca el să se implice în relaţia lor. Pentru Tavi totul se va complica însă din ziua în care se hotărăşte să-şi ceară dosarul de la Securitate.

Roxanne' este o poveste despre prietenie, trădare și curaj. Inspirat din experiența personală a regizorului, filmul vorbește despre consecințele unor greșeli din trecut care ne afectează viața de acum, dar și viețile generațiilor viitoare.

 

Din distribuţia filmului fac parte actorii Şerban Pavlu, Diana Dumbravă, Mihai Călin, Valeria Seciu, Adrian Văncică, Anghel Damian, Corina Moise.

Vali Hotea a absolvit regia de film la UNATC Bucureşti în 1995 şi a regizat mai multe  videoclipuri, spoturi publicitare, scurtmetraje, printre care „Marea aventură”, „Meditaţia”, documentarul „Lucy Castle-Hotea”, filmul tv „Călătorie de vis”, primele episoade din „Fetele marinarului” și miniseria „Serviciul omoruri”.

 

 

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții de X-Factor și Dalma Kovacs, una dintre concurentele emisiunii 'Te cunosc de undeva!' (Antena 1) sunt primii care se declară fani și cântă 'Roxanne' din tot sufletul.

 

Urmareste aici trailerul filmului:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IJryD9TKbJ0[/youtube]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton