Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway in "Mizerabilii", din 25 ianuarie

 Adina Rosetti
.

Pe 25 ianuarie intra in cinematografele din Romania unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2013 si unul dintre filmele cu mari sanse la premiile Oscar: Mizerabilii / Les Miserables.

 

mizerabili

 

O ecranizare a regizorului Tom Hooper dupa celebrul roman al lui Victor Hugo, filmul este conceput ca un musical si reuneste in distributie nume mari precum Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway si Sacha Baron Cohen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IuEFm84s4oI[/youtube]

 

Povestea se petrece in 1832, in timpul Revolutiei din Franta, si il are in centru pe  Jean Valjean (Hugh Jackman), un barbat sarac aflat de 18 ani pe fuga din calea legii pentru ca a indraznit sa fure o paine cu care sa hraneasca copiii.  Ofiterul de poliţie Javert (Russell Crowe)   se afla permanent pe urmele lui Jean, din dorinta de a-l captura si de a-l vedea pedepsit …

Rolurile celebrelor personaje feminine ale povestii sunt interpretate de Anne Hathaway (Fantine) si Amanda Seyfried (Collette).

 

Vedete la premiera filmului Les Miserables'

 

Anne Hathaway la premiera japoneza a filmului Les Miserables'

 

Ce filme se lupta pentru premiile OSCAR in 2013

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton