Filmul „Pozitia copilului”, in competitie la Ursul de Aur din partea Romaniei

 Adina Rosetti
.

Cu mai putin de o luna inaintea premierei mondiale in competitia Festivalului de film de la Berlin, spectatorii au ocazia sa vada primele secvente din cea mai asteptata productie romaneasca a inceputului de an: „Pozitia copilului', in regia lui Calin Peter Netzer.

 

 

Foto: Cos Aelenei

 

Filmul abordeaza o lume mai putin explorata in cinematografia autohtona, cea a intimitatii noilor imbogatiti ai Romaniei. Protagonisti sunt doi dintre cei mai apreciati actori ai momentului: Luminita Gheorghiu si Bogdan Dumitrache, in ipostaza de mama si fiu intr-o productie care vorbeste cu dramatism, cu emotie, dar si cu umor, despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste si despre amprentele pe care le lasa parintii asupra personalitaţii acestora.

 

„Pozitia copilului' este primul film romanesc din 2013 inclus intr-unul dintre marile festiialuri ale anului. Aflat la a 63-a editie, Festivalul International de Film de la Berlin va avea loc intre 7 si 17 februarie 2013. Pelicula va intra pe marile ecrane din intreaga tara in luna martie, la scurta vreme dupa premiera de la Berlinale.

 

Trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=esSZAmx2QzM[/youtube]

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton