’Eat, Pray, Love”, un film cu Julia Roberts si Javier Bardem - VIDEO

 Revista VIVA
.

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie moderna pornita intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine, in filmul Mananca Roaga-te Iubeste', in care mai joaca James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup si Javier Bardem.

Eat, Pray, LoveAflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Gilbert isi ia un an de pauza de la slujba si ca niciodata, se decide sa evadeze din viata sa obisnuita si confortabila, riscand totul numai pentru a-si schimba viata.

In timpul calatoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucura de experiente simple cum ar fi sa manance mancare italieneasca in Italia, sa se roage in India, si la final, sa se bucure in mod neasteptat de pacea si echilibrul unei iubiri, in Bali.

Inspirat dupa o poveste adevarata, Mananca Roaga-te Iubeste' dovedeste ca exista mai multe feluri in care poti sa rupi monotonia ducandu-te sa vezi lumea.

 

 

 

 

 

 

Eat, Pray, Love – Trailer


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton