Cred ca imi iubesc nevasta

 Revista VIVA
.
Distributie:Chris Rock, Kerry Washington
Regizor: Chris Rock
Gen: Comedie
Distribuit de: Prooptiki Romania

Ce se poate intampla cand ai o familie frumoasă si o sotie iubitoare, dar parca nimic nu te mai entuziazmeaza? Ei bine, devii receptiv la orice tentatie care iti iese in preajma si hormonii sunt tot mai greu de controlat. Fidelitate si viata de familie versus placeri vinovate – iata o dilema dificila si deloc rara, cunoscuta si lui Chris Rock, scenarist, regizor, co-producator si actor in comedia Cred ca imi iubesc nevasta', in care se lasa ispitit de nurii lui Kerry Washington.

Cred ca imi iubesc nevasta Cred ca imi iubesc nevasta

Alegerea perfecta pentru o dupa-amiaza de week-end, Cred ca imi iubesc nevasta' este o comedie romantica si amuzanta in care orice cuplu trecut de prima tinerete isi va regasi temerile, fanteziile si frustrarile. Un film distribuit de Prooptiki Romania, disponibil acum pe DVD laolalta cu materiale bonus care de care mai incitante: comentarii cu Chris Rock, scene taiate si secvente amuzante de la filmari.

Cred ca imi iubesc nevasta Cred ca imi iubesc nevasta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton