Collin Farrel simte “Gustul răzbunării” din 19 aprilie

 Adina Rosetti
.

Regizorul Niels Arden Oplev (The girl with the dragon tattoo) se află la o nouă colaborare de succes cu Noomi Rapace, care, alături de Colin Farrell, face un rol memorabil în thrillerul provocator Dead Man Down: Gustul răzbunării.

 

DMD_MG_109_fin5a.tif

Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia. Atunci când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaste pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Intâi prin seducţie şi apoi prin şantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferinţă, oferindu-i astfel şi lui şansa de a răzbuna moartea soţiei şi fiicei sale. Uniţi de aceeaşi dorinţă, cei doi pun la cale un plan pe măsura inamicului lor. Toţi cei implicaţi riscă să fie eliminaţi.

 

afis_Dead

 

Filmul va fi lansat in cinematografele din Romania pe 19 aprilie.

 

Urmareste aici trailerul:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WKmnAcMTKM[/youtube]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton