Angelina Jolie, the most ”Wanted”, acum si pe DVD - VIDEO

 Revista VIVA
.

Oricum, oriunde si oricand, Angelina Jolie atrage priviri si suceste minti. Iar in Wanted', cel mai recent film al sau, este mai dura si mai sexy decat Lara Croft si Mrs. Smith la un loc, impartind distributia de asasini profesionisti' cu Morgan Freeman si James McAvoy. Un film de actiune Universal Studios, lansat acum pe DVD de Prooptiki Romania.

Vizionarul Timur Bekmambetov, care a mai regizat Rondul de zi' si Rondul de noapte', exceleaza din nou in efecte speciale si duce actiunea suprarealista la un nou nivel, ba chiar sfideaza legile fizicii.

Wanted

Caii-putere se dezlantuie in curse infernale, cascadoriile ne tin cu sufletul la gura si, de parca nu era si asa suficienta tensiune, Angelina isi etaleaza provocator spatele in ipostaze cuminti, dar pline de subinteles.

Wanted

Ne mai tin pe jar si carisma lui Morgan Freeman, un fel de Lucifer odios si deopotriva captivant in rolul asasinului-lider, precum si numeroasele incercari la care e supus Wesley pana sa fie declarat un ucigas capabil'. Iar dupa ce suspansul a atins deja apogeul, asistam la un final… total imprevizibil.

Wanted

Filmul este disponibil acum pe DVD in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie.

Wanted

  Wanted – Trailer

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton