4 luni, 3 saptamini si 2 zile - acum pe DVD

 Revista VIVA
.
Filmul lui Cristian Mungiu, cistigatorul primului Palme dOr romanesc la Cannes pentru un film de lung metraj, a fost considerat cel mai bun film din lume in anul 2007 atit de catre Federatia Criticilor de Film din Europa, FIPRESCI, cit si de catre publicatia Times si numeroase organizatii ale criticilor de film din S.U.A. si Europa.

Cristian MungiuFilmul a fost recompensat de asemenea cu premiile pentru Cel mai bun film european al anului 2007 si Cel mai bun regizor european al anului de catre Academia Europeana de Film – echivalentul european al Oscarurilor. 4 luni, 3 saptamini si 2 zile este primul film romanesc nominalizat la Golden Globes si premiile Cesar.

Despre ce e vorba: E Romania anului 1987, Otilia si Gabita sint prietene si colege de camera de camin, Gabita e insarcinata, avortul e interzis si nici una din ele n-a mai trecut vreodata prin asa ceva.

DVD-ul contine secvente suplimentare neincluse in film, documentarul difuzarii filmului intr-o caravana care a facut turul Romaniei proiectind pelicula in mari orase care nu mai au sali de cinematograf, precum si interviuri cu realizatorii.

DVD-ul poate fi achizitionat in librariile Carturesti, in magazinele Diverta si Media Galaxy precum si in alte puncte de vinzare. Filmul poate fi achizitionat si on-line la www.e-gift.ro

Pretul recomandat de vinzare este de 49.9 RON.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton