Cea mai ambitioasa productie de televiziune din Turcia vine in Romania

.

Incepand cu 10 septembrie, Kanal D va difuza serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', cea mai ambitioasa productie de televiziune din Turcia realizata pana in prezent, care a inregistrat inca din prima zi de la lansare un succes fenomenal in cele peste 40 de tari in care se difuzeaza pana in prezent.

 


Serialul prezinta povestea vietii celui de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman, Suleyman, cel care a condus Imperiul vreme de 46 de ani, facand din acesta o superputere a lumii.

 

Filmarile realizate intr-un decor ce imita perfect Palatul Sultanilor din Istanbul, costumele spectaculoase ale personajelor ce imita fidel moda vremii, povestile spumoase din haremul sultanului si intrigile politice au adus cifre de rating uriase in tari ca Turcia, Franta, Serbia, Bulgaria, Rusia, Slovacia,  Libia, tarile din Orientul Mijlociu.


 

Productia a starnit controverse si proteste puternice in Turcia, pentru ca sultanul Suleyman este prezentat din ipostaza de om cu vicii si pasiuni si nu ca un erou al istoriei.

 

 

Foto: PR