“12 Years a Slave” şi “American Hustle”, marile favorite ale Globurilor de Aur 2014

 Florentina Liutic
.

Mai sunt puţine zile până la decernarea celor mai importante premii ale acestui an, iar peliculele cu cele mai mari şanse la trofee sunt 12 Years a Slave', nominalizat la categoria Cel mai bun film-dramă şi American Hustle' care domină categoria Cea mai bună comedie/musical.

 

12 Years a Slave12 Years a Slave

 

Cu o distribuţie impresionantă, pe afis găsindu-i pe Michael Fassbender şi Chiwetel Ejiofor, alături de Brad Pitt, Paul Giamatti şi Quvenzhane Wallis, pelicula „12 Years a Slave”, regizată de Steve McQueen, urmăreşte povestea lui Solomon, forţat să devină sclav pentru 10 ani.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z02Ie8wKKRg[/youtube]

 

Un caz de corupţie din anii 70 cu ramificaţii până în congresul SUA este adus în prim plan de filmul American Hustle' în a cărui distribuţie îi descoperim pe Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Amy Adams şi Christian Bale.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0[/youtube]

 

Ceremonia decernării Globurilor de Aur, ajunse la ediţia cu numărul 71, se va desfăşura anul acesta pe 12 ianuarie, dând startul sezonului marilor premii de la Hollywood.

 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton