Ești sau nu dependent de telefonul mobil?

 Pirvu Cristina
.

De câțiva ani de zile, fie că mergi la facultate, fie că ești la job, fie că alergi prin parc sau mergi pe stradă, majoritatea persoanelor au ochii ațintiți în telefonul mobil. Nu mai pot renunța la el. În baza unor studii s-a descoperit faptul că de când ne trezim și până mergem la somn folosim smartphone-ul. 

Dacă credeai că nu ești dependent de telefonul mobil, o statistică realizată de realizată de compania Ipsos la cererea  Huawei arată că majoritatea dintre noi s-ar simti pierduti în lipsa smartphone-ului. Preferăm newsfeed-ul și nu realitatea noastră și a celor din jur.

79% dintre români folosesc telefonul înainte de culcare

De câte ori nu ai adormit cu telefonul în mână? Mulți închid ochii după ce au fost 'hipnotizați' de diversele clipuri din online. A trecut vremea în care te puneai la somn citind o carte bună sau o revistă. Poți găsi acum pe internet orice îți dorești din toate domeniile. În general, persoanele își verifică conturile de Social Media înainte de culcare.

3 din 4 persoane recunosc că au scris mesaje în timpul condusului

Știm cu toții că folosirea telefonului mobil la volan, fără căști, este strict interzisă. Iată că această regulă, în urma cercetării, este încălcată cu desăvârșire.

50% dintre adolescenți recunosc că sunt dependenți de telefon

Lucrul acesta chiar nu mai este un secret. Cei mici, chiar și de la doi ani, știu să folosească telefonul mobil. Ne mai mirăm că adolescenții stau în permanență cu telefonul la ei? Cei mai afectați sunt cei cu vârste între 14 și 25 de ani. Sunt mereu prezenți pe rețelele de socializare, iar asta se vede în postările lor care mereu strâng zeci, sute, chiar mii de reacții.

Cercetarea de piață a fost realizată în luna ianuarie 2018 pe urmatoarele piețe: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Turcia.

Huawei Addicted to you – uită de telefonul mobil

Huawei vine cu o super veste care să te facă să petreci mai mult timp în aer liber, cu prietenii sau apropiați. Campania Addicted to you te încurajează să lași telefonul deoparte. Mai mult decât atât, este vorba despre o aplicație digitală prin care poți face o declarație celui drag, printr-o imagine. Premiul pentru cea mai frumoasă declaratie este un Huawei Mate 10 Pro. Până acum, multe persoane au mers în magazinele Huawei și au scris un mesaj persoanei iubite/dragi care a fost afișat pe magazinul Cocor. Multe vedete de la noi au făcut parte din această campanie. Printre ele se numără Dani Otil, Sanziana Negru, Gina Pistol, Ana Morodan, Roxana Voloseniuc, Ioana Grama, Sweet Paprika, Super 40. Prezentatorul emisiunii 'Neatza cu Răzvan și Dani', Dani Oțil, a ținut chiar și curs de comunicare la SNSPA, totul în cadrul campaniei.

Uită de newsfeed și privește în jur. Huawei te încurajează și te premiază!

https://www.youtube.com/watch?v=JfDKIIALvHs

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton