Egipt

 Revista VIVA
.
Un sejur in Egipt, o analiza la rece in caldura specifica zonei in care sa simtiti pulsul unei lumi mitice, va vor duce fara indoiala la concluzia ca aceasta este tara tuturor paradoxurilor.

De la linistea suparatoare a deserturilor la zumzetul bazarurilor, de la vegetatia luxurianta a hotelurilor la seceta Saharei si, nu in ultimul rand, de la extravaganta hotelurilor de 5 stele la casele fara acoperis ale oamenilor de rand (impozitul pe casele neterminate este mai mic decat pe cele cu acoperis si usi!). Va recomandam pentru aceasta destinatie sa calatoriti cu TEZ TOUR, turoperatorul numarul 1 in Egipt pentru serviciile oferite turistilor sai din intreaga lume.

SHARM EL SHEIKH
As putea sa va spun cu certitudinea omului care a vazut cu ochii lui ca Sharm El Sheikh este unul dintre cele mai excentrice resorturi, pus in lumina tocmai prin contrastul cu peisajul general. Eleganta hotelurilor de 5 stele are un farmec special in acest colt de lume, in care luxul obiectelor create de om e completat de cel al naturii: ape turcoaz, nisip de culoarea aurului rosu, recifuri de corali.

HILTON FAYROUZ RESORT
Printre recomandarile companiei TEZ TOUR este si hotelul Hilton Fayrouz, unde va puteti caza in camere duble, Family sau Queen. Daca in timpul zilei sporturile acvatice, scufundarile sau golful ar fi cateva dintre posibilitatile de distractie, pentru seara programul este la fel de variat: fie va incercati norocul la casino, fie mergeti la cumparaturi la magazinele din Naarma Bay.

SHERATON SHARM HOTEL
Oferta este cat se poate de generoasa: 835 de camere, 11 piscine si Spa-ul. Iar daca mai punem la socoteala si plaja privata, sala de masaj sau terenul de beachvoley, nu ne mai indoim de faptul ca deja v-am convins sa vizitati statiunea Sharm El Sheikh.

RITZ CARLTON
Una dintre piesele de rezistenta este fara indoiala hotelul Ritz Carlton. Imbratisat de gradini tropi-ca-le, aflat la granita dintre Africa si Asia intr-o regiune in care muntele intâlneste marea, Ritz este insasi definitia luxului. Cu un centru de scufundari, magazine de bijuterii, suveniruri, carti si masaj in stil arab, Ritz este un must-go in acest sezon.

Claudia Cosma.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton