Dragoş Bucur îşi împrumută vocea celei mai promiţătoare animaţii a anului

 Florentina Liutic
.

„Mune: Gardianul Lunii', cea mai promiţătoare animaţie de anul acesta aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, în frunte cu Dragoş Bucur. Acesta interpretează rolul principal şi îşi împrumută vocea lui Mune: Gardianul Lunii.

 

Dragos Bucur Mune1

,,Îmi doresc de mult să joc un personaj care să mişte inimi şi munţi, un „erou”. Mune este un astfel de personaj şi aştept cu mare nerăbdare să îl văd pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins că filmul va fi iubit deopotrivă de copii și adulți, deoarece este o poveste plină de emoție și suspans!', a declarat Dragoş Bucur.

 

Drago Bucur Mune Freeman1

 

Un mic spiriduş al nopţii, Mune este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă atunci când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

 

mune1

 

„Mune: Gardianul Lunii' are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit atât în 2D, cât şi în 3D.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sg8iHTy6u5Y[/youtube]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton