(P) Dovleci creativi de Halloween

 Popescu Alexandra
.

Orice motiv de voie buna este pentru noi, fetele de la The Flower Society, o ocazie de dat frau liber imaginatiei si de creat noi aranjamente inedite. Iar octombrie este clar luna in care in atelierul nostru floral apare un personaj nou in jurul caruia construim povesti si decoruri de toamna sau de…groaza! Ei bine, da, este vorba despre binecunoscutul  bostan, caruia ne place sa ii gasim mereu noi chipuri.

Dovleacul clasic – oricat de inspaimantator incercam noi sa il cioplim, tot simpatic iese. Iar noi ne straduim si mai tare si ii adaugam si paianjeni – si tot simpatic arata. Ce sa mai? E numai bun de luat acasa, sau la gradinita sau la petrecerea tematica de la birou.

Dovleacul bantuit de acadele fantoma – cu dubla utilitate: arata super cool si e plin de fantomite acadele, numai bune de indulcit pofticiosii. Succes garantat! Nicio fantomita nu a supravietuit de la un an la celalalt.

Dovleacul cu flori – un décor inedit, ideal pentru petrecerea de Halloween la care vei participa anul acesta. Florile pot fi de sezon sau exotice. Insa orice ai alege, vom adauga si niste usturoi sa te scape de strigoi. Poti de asemenea sa il folosesti ulterior la mancare, promitem ca e din acela bun, din piata.

Dovleacul Fashion – daca vrei un décor stylish la party-ul de Halloween atunci avem combinatia perfecta: all black & golden glitter. Ca sa numai zicem ca noi, fetele, ne gandeam ca aceasta combinatie e atat de eleganta si sexy ca ar putea fi o sursa de inspiratie pentru o costumatie de pisica neagra. Miaaaaaaaau!

Si pentru ca totusi pasiunea nostra principala ramane pentru flori, nu ne-am putut abtine sa nu facem si un buchet inspaimantator de special…ca de Halloween, asa.

Acum ca stiti care este atmosfera zilele acestea in atelierul nostru floral de pe Mantuleasa 24, asteptam sa ne povestiti despre petrecerile la care urmeaza sa mergeti sau pe care vreti sa le organizati. Avem bostani de Halloween si imaginatie cat cuprinde!

 

Va asteptam in atelier, dar si pe canalele noastre de social media:

Facebook: https://www.facebook.com/TheFlowerSociety

Instagram: https://www.instagram.com/theflowersociety.ro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton