(P) Delta Dunării, un paradis pentru toți turiștii

 Pirvu Cristina
.

Sanctuarul păsărilor sălbatice, Delta Dunării este locul numai bun de explorat în familie. Rezervația Biosferei din patrimoniul UNESCO te așteaptă cu lacuri de smarald dantelate cu vegetație deasă, atmosferă tipic lipovenească, plaje virgine și păduri de nisip unice în Romania.

Dacă vrei să descoperi acest muzeu al naturii profită de reducerile de pană la 45% la sejururile de 5 zile  de la Gulliver Delta Resort 3* din Uzlina. Pachetele de vacanță Delta pentru seniori și Delta pentru toți 2018 pornesc de la numai 349 lei/persoană, respectiv 379 lei/persoană și includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Oferte de nerefuzat de la Gulliver Delta Resort 3*

Amplasat într-un spaţiu magic și realizat în armonie cu natura, Gulliver Delta Resort 3* este locația ideală de unde poţi porni în aventuri interesante în Delta Dunării. Complexul hotelier se află la intersecția dintre  având canalul Uzlina și brațul Sfântul Gheorghe, și se întinde pe o suprafață generoasă de pană la 10.000 mp. Numeroasele facilități moderne, precum și poziția excelentă în inima paradisului, fac din Gulliver Delta Resort 3*, hotelul ideal pentru familiile cu copii și seniorii dornici de relaxare.

Explorează Delta Dunării prin excursiile opționale

Acest muzeu al biodiversității este casa a peste 5000 de viețuitoare, cele mai multe dintre ele protejate prin lege, fapt pentru care Delta Dunării face parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991, fiind de altfel și singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei.

Pasionații de birdwatching pot observa aici păsări rare precum pelicanul creț, șoimul dunărean sau rața cu cap negru. Tot aici poate fi întalnită cea mai mare comunitate de pelicani comuni a bătranului continent, peste 60% din populația mondială de cromorani și jumătate de cea a gaștelor cu piept roșu.

Cu cea mai mare suprafață de stufăriș de pe glob, Delta Dunării este cea mai conservată dintre deltele europene, dar și cea mai verde și frumoasă. Orice vizită aici trebuie să includă plimbări cu barca la amurg pentru a observa acest ținut rămas sălbatic în ciuda numărului tot mai mare de turiști. Lacurile cu nuferi și lotuși, canalele mozaicate cu papură, stuf și rogoz, pădurile dominate de stejari bătrani și liane grecești, compun adevărate cadre exotice în Delta Dunării.

Descoperă superbele plaje sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe, ce se întind la locul de întalnire dintre Dunăre și Marea Neagră. Poți porni într-o aventură de neuitat la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa unde cresc liane grecești, viță de vie, hamei și orhidee sălbatice.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori  – tarife de la 349 lei/persoană.

 Delta pentru toți – tarife de la 379 lei/persoană.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă + 1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton