Dan Cruceru - În rolul regelui din “Crăiasa Zăpezii”

 Florentina Liutic
.

Cunoscut prezentator tv, blogger de succes şi un tată devotat, Dan Cruceru a acceptat o nouă provocare în cariera sa şi debutează în dublajul de animaţie ,,Crăiasa Zăpezii'/ ,,Snow Queen'.

 

Dan Cruceru dublează vocea Regelui şi speră că fiicei lui de 4 să îi placă acest personaj. El aşteaptă cu nerăbdare premiera pentru a vedea cum va reacţiona Sophia Maria.

 

,,Este pentru prima oară când fac aşa ceva şi din afară pare totul foarte uşor. (…) Când ajungi aici şi trebuie să intri în pielea personajului lucrurile se complică. Pentru orice replică se dau vreo zece duble şi este foarte greu. Eu am venit cu entuziasmul, pe care încă îl am după 3 ore de înregistrări. Sper că fiicei mele de 4 ani îi va plăcea foarte mult de regele acesta. Sunt sigur că nu îmi va recunoaşte vocea, pentru că este cu totul diferită de felul în care sună în viaţa de zi cu zi. La premiera sunt foarte curios să văd cum va reacţiona.”

 

Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

 

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia sezonului „Crăiasa Zăpezii'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton