Cum să te bucuri de o vacanță liniștită

 Pirvu Cristina
.

Ai observat cum în vacanță mai mult te stresezi decât te relaxezi? ELLE și Schweppes ți-au pregătit un ghid special pentru vacanța asta de iarnă. Urmează-l și-o să te bucuri din plin de aceste zile libere.

Alegătură multă, vizite și multe rude sau prieteni vechi pe care vrei să-i revezi, o listă mult prea lungă de cărți de citit, filme de văzut și așa mai departe. Îți sună cunoscut? Cam așa ne aglomerăm an de an în perioada Sărbătorilor de nu mai apucăm să ne bucurăm deloc de mica noastră vacanță.

Schweppes crede și susține oamenii care știu să se bucure din plin de fiecare mică sau mare plăcere a vieții. Așa s-a născut comunitatea dedicată celor experimentați. Zi de zi, descoperi aici câte un secret care face deosebirea între o femeie și o fată, sub semnul #DiferentaFeteFemei.

Provocați de prietenii noștri, ți-am pregătit ghidul special pentru vacanța de iarnă de anul acesta. Cu ajutorul lui, îți vei face ordine în programul agitat al acestei perioade și îți vei recăpăta relaxarea și bucuria.

Zi de zi, de pe 22 până la finalul anului, pe pagina noastră de Facebook vei afla un nou sfat special care să-ți facă vacanța mai frumoasă, alături de o rețetă specială de cocktail. De la recomandări de lecturi la filme de urmărit și de la discuții așezate cu mama la dansuri în cluburi alături de prieteni, tu le vei afla primul pe toate. Așadar, fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook și trăiește-ți vacanța #theELLEway.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton