Cum poti deveni „Secret Santa” pentru prietenii tai?

 Adina Rosetti
.

Conceptul de Secret Santa s-a raspandit tot mai mult in ultimii ani printre iubitorii de cadouri. Tuturor ne place sa primim cadouri, dar la fel de incitant este sa oferim un dar surpriza prietenilor sau colegilor. Mai ales daca „tragem pe urma cu ochiul' cand destinatarii nostri primesc cadoul anonim, sa vedem ce reactie au.

 

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® iti propune ca anul acesta sa fii tu Mosul secret' pentru gasca ta! Asa ca, spre sfarsit de an, NESCAFÉ® Dolce Gusto® si capsulele sale colorate au facut o lista cu cele mai potrivite cadouri surpriza. Iar primul pe lista pentru iubitorii de cafea si design este noul model: NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 automat cu sistemul Flow Stop!

 

 

Noul aparat este un gadget al cafelei, colorat, stilat, care aduce buna dispozitie si savoarea in casa prietenilor tai printr-o simpla apasare de buton. Cu sistemul Flow Stop si presiunea profesionala de pana la 15 bari, cafeaua este mai usor de preparat, iar tu si prietenii tai veti degusta o bautura excelenta intr-o atmosfera de sarbatoare.  In plus, toate zilele de iarna vor fi aromate de cele peste 21 de specialitati, cate una pentru fiecare stare, trecand de la gustul dulceag al unui Latte Macchiato Vanilla la magica aroma a unui Espresso Ristretto, finetea spumei unui Cappuccino sau la gustul intens al unui Caffe Lungo Decaf pentru seri relaxante.

 

 

[gallery ids=""]

 

 

Lista ta secreta continua cu sistemele automate: NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio pentru creativi,  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo Flow Stop pentru sofisticati, dar si cu aparatele cu sistem manual: NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 sau NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo. Rosu intens, alb stralucitor, negru antracit sau gri metalizat, alege modelul potrivit pentru fiecare prieten chiar de pe webshop: www.dolce-gusto.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton