Cristian Mungiu lanseaza programul KINObservator

 Adina Rosetti
.

Vineri, 9 noiembrie, de la ora 18:00, Sala Union a Cinematecii Romane gazduieste o proiecţie speciala a filmului DUPA DEALURI, urmata de o discutie cu Cristian Mungiu (regizor, scenarist şi producator) si actorii Valeriu Andriuta si Dana Tapalaga.

 

Evenimentul deschide programul KINObservator, organizat de Arhiva Nationala de Filme – Cinemateca Romana in colaborare cu „Observator cultural'. Incepand din noiembrie, pentru fiecare premiera cinematografica romaneasca importanta, la Cinemateca Union va avea loc, sub brand-ul KINObservator, o proiectie speciala a filmului, dupa care regizorul si membrii echipei vor discuta cu spectatorii,  criticii de film, jurnalistii şi bloggerii prezenti in sala.

 

Dublu premiat in competiţia de la Cannes anul acesta, selecţionat şi premiat în alte festivaluri importante, vandut in peste 40 de tari si desemnat sa reprezinte Romania la Premiile Oscar, „Dupa dealuri” este cea mai importanta premieră autohtona a anului.

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva Ringier

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton