Cristi Minculescu lansează o piesă solo compusa de Kazibo Music

 Florentina Liutic
.

Cristi Minculescu lansează o piesă solo, single care va surprinde industria muzicală din România şi care va fi compus de echipa KAZIBO Music.

 

KaziboCristiMinculescu2

 

Colaborarea dintre Alex Pelin, Ovidiu Baciu şi Cristi Minculescu nu este absolut deloc întâmplătoare. Bunul simţ, respectul şi loialitatea au fost criterii după care Cristi şi-a ghidat întotdeauna viaţa şi care se suprapun perfect cu valorile în care băieţii de la KAZIBO Music cred.

 

Piesa compusă de ei a fost desemnată cea mai bună piesă românească din 2015 și a staționat 21 de saptămâni pe locul 1 in toate topurile muzicale. Tot ei au fost cei care au readus rock-ul pe radio-urile comerciale, piesa compusă pentru Dan Bittman < Și îngerii au demonii lor>  ajungând pe primul loc in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din România.

 

Cei de la Kazibo sunt „responsabili' de piesele care au cucerit radiourile şi postuzile muzicale de specialitate din România: „Falava, hitul verii, semnat NAGUALE featuring Andra şi care a strâns peste 10 milioane de vizualizări într-o singură lună, single-ul lui Dan Bittman, „Şi Îngerii au Demonii Lor, „Pe aripi de vânt – Delia featuring Kaira, „Cinema' – Glance featuring Mandinga, „Inimi Desenate – Delia, „În Bucăţi – Glance featuring Elena & NAGUALE, peste 22 de milioane de vizualizări.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton