Cozonacul lui Scarlatescu – dulcele ideal pentru masa de Paste!

 Diana Munteanu
.

Chef Scarlatescu apreciaza intotdeauna un desert bine facut. Mai mult, stim despre el ca, dupa ce a colindat intreaga lume in anii de experienta pe care ii are ca chef, gateste cu mult drag dulciurile romanesti. Iar cand spunem dulciuri romanesti, oare e cineva care nu se gandeste prima oara la Cozonac, mai ales in aceasta perioada?

Anul acesta, la propunerea magazinului de cadouri online Dulce si Ceva in Plus, Chef Catalin Scarlatescu a pregatit o reteta proprie de cozonac, o reteta pastrata in familie sa din generatie in generatie. Cu siguranta te intrebi ce a pus Scarlatescu in acest cozonac special. Pentru ca asa cum l-ati vazut de mai multe ori in Chefi la cutite, Chef Scarlatescu apreciaza simplitatea inteligent aplicata, compozitia pentru cozonacul sau are la baza cacao si multa nuca, fix pe gustul celor mai multi iubitori ai acestui desert traditional. Toate ingredientele folosite sunt atent selectionate, proaspete si de calitate premium.

Cozonacul lui Scarlatescu este disponibil pentru comenzi pana pe 6 aprilie, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de lei. Comanda acum.

Vrei sa ii surprinzi pe cei drag si cu un Tort special de Paste? Dulce si Ceva in Plus ti-a pregatit un tort de sarbatoare: un naked cake cu blat si crema de vanilie cu fructe proaspete. Decorat din belsug cu fructe si flori comestibile, Tortul de Paste este dulcele ideal pentru masa de sarbatoare cu familia si prietenii.

Comanda tortul de aici.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton