Ce trebuie să faci ca să îți prelungești viața cu 9 ani. Poți să faci asta și în România, în mai puțin de 12 zile

 Stamen Diana
.

Conform unui studiu realizat de O2 lectorul Universitatii Goldsmith, Patrick Fagan, a merge la un dance event sau un festival aduce o serie de beneficii, deloc de neglijat: creste speranta de viata cu 9 ANI!

Participantii la studiu au declarat ca dupa ce au mers la un concert sau la un dance show, au remarcat ca sentimentul de incredere in sine a crescut cu 25%, apropierea fata de ceilalti oameni cu 25%, starea mentala marcheaza o urcare de 75 de procente… altfel spus senzatia de „sunt bine” e pe plus cu 21%.

Patrick Fagan, expert in Stiinta Comportamentala la Universitatea Goldsmith, a declarat:

„Cercetarea noastra demonstreaza impactul fantastic pe care un festival, cu tot ceea ce el implica, il are asupra mentalului; un festival aduce starea de fericire. Combinand datele obtinute am venit cu cu o reteta pe care sa o „luati” o data la doua saptamani:)) Starea de fericire, energia fantastica pe care o avem in timpul unui astfel de eveniment e reteta pentru a castiga inca 10 ani.”

Concluzia noastra: „Vara asta nu va fi doar o vara si atat! E o vara cu poveste, cu emotii si prieteni, cu zambete, maini radicate in aer, e vara spiritului liber. Intram in circuitul de festival, de bucurie autentica, de nopti care incep devreme si se termina a doua zi la rasarit.”

Evenimente gen Neversea (4-7 iulie) ori Untold (1 – 4 august) capata o importanta mult mai mare ca inainte – ambele vin cu +9 ANI!

Daca acest nou studiu vine cu o astfel de concluzie, e clar ca nu ai vreme de pierdut!

Neversea e la 12 zile distanta… biletele sunt disponbile la un click distanta

https://www.neversea.com/en

 

Vine si magia Untold, care anul acesta va fi #SUPREME!

https://untold.com/en

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton