(P) Ce să faci în Kusadasi în această vară

 Florentina Liutic
.

Kusadasi este una dintre cele mai populare stațiuni de pe coasta turcească, oferind turiștilor o ambianță plăcută pentru petrecerea vacanței, fie că sunt în căutare de relaxare sau de aventuri.

 

Alege un sejur în Kusadasi de la Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost din România, care aduce pe piața de turism cele mai mici tarife la toate pachetele de vacanță, atât cu autocarul, individual cât și cu avionul.

 

Descoperă cele mai spectaculoase plaje

Long Beach, Ladies Beach, Kustur si Tusan, plaja Verde sau Silver Sands Beach sunt unele dintre cele mai vizitate plaje din Kusadasi. Multe dintre ele au nisip fin și sunt scăldate de ape azurii, altele sunt compuse din prundis argintiu, iar vegetația se întinde până aproape de valurile spumoase ale mării.

 

Vizitează insula Pigeon

Supranumită sanctuarul păsărilor, Pigeon island este considerată pe drept simbolul orașului Kusadasi. O poți vizita cu taxi boat-ul care are oprire la plajă și la muzeu. Tot de aici, poți observa panorama uluitoare asupra stațiunii. Pe timpul nopții, dacă te afli în portul orașului vei putea admira luminile scânteietoarei Insule a Porumbelului.

 

Imortalizează apusul la Pamukkale

Într-un sejur în Kusadasi este obligatoriu să vizitezi Castelul de Bumbac al Turciei. Pamukkale este o zonă magnifică de tipul unor terase calcaroase dezvoltate în urma mișcării plăcilor tectonice, străbătută de firicele de apă termală care se scurge printre crăpături. În timp calcarul s-a depus pe colinele stâncoase transformându-le în terase albe cu tentă albastruie. La apus, peisajele sunt de neuitat.

 

Mergi la shopping în bazar

Kusadasi este un paradis pentru pasionații de cumpărături. În centrul orașului găsești bazarul care se întinde pe câteva străzi și cuprinde zeci de magazine și tarabe. De aici îți poți achiziționa bijuterii din aur și argint, accesorii, decorațiuni pentru casă, sau bunătăți tradiționale.

Petrece o zi în parcurile acvatice

Pentru un plus de aventură și distracție în familie, vizitează parcurile din stațiune. Te poți aventura pe toboganele kamikaze, în vârtejurile de apă, ori în piscinele cu valuri.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Sejur Kusadasi

Hotel Sentinus 4* – tarife de la 165 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton