Ce faci dacă el urăște Sfântul Valentin și tu nu

 erika
.

Cum îl convingi să sărbătorească alături de tine, sau, dacă n-ai sorți de izbândă, ce poți face ca să nu îți strici cu totul ziua.

Dacă a avut grijă să îți înșire până acum toate argumentele pentru care Sfântul Valentin este o dată ca oricare alta în calendar, dar nu poți fi de acord cu el și îți dorești o zi romantică, lucrurile nu pot rămâne nici cum zice el, dar nici cum vrei tu.

Trebuie găsită o cale de mijloc, însă pregătește-te să o cauți singură: un bărbat care îți spune că nu vrea să audă de Sfântul Valentin nu va face prea multe eforturi în acest sens, deși te-ar putea surprinde cu planuri romantice pentru o cu totul altă zi.

Cum îl convingi că a sărbători Ziua Îndrăgostiților nu este o idee chiar atât de rea?

1. O discuție sinceră este întotdeauna cea mai bună soluție. Explică-i de ce această zi este importantă pentru tine, dar nu îi cere să vină cu planuri mărețe și cadouri scumpe sau cadouri pe care el le consideră siropoase.

2. În schimb, propune-i să mergeți împreună într-o excursie pe munte sau în afara țării. Va fi mult mai cooperant dacă îi vorbești despre călătorii, decât despre inimioare și tratamente în doi la spa.

3. Surprinde-l cu un cadou pe care și-l dorește, dar pe care tot amână să îl cumpere. Poate fi vorba despre un cadou practic, o nouă tehnologie, un obiect legat de pasiunile sale, sau toate trei la un loc. Dacă este fumător, un cadou util poate fi IQOS, dispozitivul cu încărcare rapidă și gust autentic, care încălzește tutunul, nu îl arde, și care face astfel uitate fumul, scrumul și mirosul neplăcut. Iubește aventura și călătoriile? Impresionează-l cu o busolă elegantă, de tipul celor marinărești.

Dacă sărbătoarea nu îi este deloc simpatică și cadoul tău îl ia prin surprindere, poate că nu vei primi la rândul tău un dar pe 14 februarie, dar poți fi sigură că își va lua revanșa și se va gândi de două ori înainte să se declare anti Valentines Day.

4. Te poți gândi și la alte soluții: invită-l la cină pe 14 februarie, dar nu pomeni nimic despre Ziua Îndrăgostiților, nici înainte, nici în seara cu pricina. În schimb, fă în așa fel încât aceasta să fie cea mai gustoasă masă pregătită de tine vreodată și nu uita să alegi cea mai bună muzică. Va înțelege mesajul. Dacă vrei să fii cu adevărat subtilă, fă planuri nu pentru data de 14, ci pentru 13 sau 15 februarie. Ce mai contează o zi în plus sau în minus?

5. Să zicem că le-ai încercat pe toate, dar fără sorți de izbândă. Nu renunța cu totul la ideea de a sărbători Valentines Day: cheamă-ți prietenele pentru o seară de film, sau mergeți în gașcă la spa sau într-un city break. Cât despre el? Lasă-l să sune. Ești prea ocupată să te distrezi în seara asta.   

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton