Tanar si bogat

 Revista VIVA
.
de Robert T. Kiyosaki
Colectia Kiyosaki, editura Curtea Veche

… sau cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna.
Ultima aparitie in seria Kiyosaki, Tanar si bogat, iti arata drumul parcurs de autor, pornit la drum, fara a avea un capital, pana la retragerea din activitate, dupa numai zece ani, eliberat de grijile financiare.

Aflati cum puteti face acelasi lucru.
Daca nu vreti sa truditi din rasputeri toata viata… aceasta carte va este destinata. De ce sa nu va retrageti la pensie tineri si bogati ?

Parghia mintii. Aceasta este cea mai importanta sectiune a cartii. Veti afla de ce nu banii va fac bogati. Insa cea mai puternica forma de parghie, mintea, are capacitatea de a va imbogati ori saraci.

Parghia planului. Pentru a va putea retrage tineri, aveti nevoie de un plan. Un plan care sa porneasca de la zero (pentru ca nu aveti nimic) si sa aiba un obiectiv si un termen limita.

Parghia actiunilor. In Era Informationala, educatia e mai importanta ca oricand. Numai ca uneori, pentru a avea succes, trebuie sa va obisnuiti sa nu urmati sfaturile primite la scoala. Deci, invatati cum sa faceti greseli si sa esuati.

Parghia primului pas. Aflati cum sa va mentineti pe un trend ascendent..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton