"Surasul jaguarului", un nou roman semnat de Salman Rushdie

 Adina Rosetti
.

Surasul jaguarului, volum scris de Salman Rushdie in urma unei calatorii in Nicaragua, a aparut de curand in colectia „Biblioteca Polirom'.

 

salman rushdie

 

Surasul jaguarului este o prezentare plina de empatie a unei lumi aflate intr-o prefacere radicala, dupa alungarea dictatorului Somoza si instaurarea unui guvern revolutionar in Nicaragua anului 1986. Asumandu-si masca jurnalistului, Rushdie izbuteste sa reproduca o stare de spirit si sa reconstituie dintr-un mozaic colorat, de povesti, momente istorice, dialoguri si detalii cu parfum local, o lume a contradictiilor, a sperantelor si dezamagirilor, a aspiratiilor si provizoratului.

 

sal_2364182b

 

Salman Rushdie a debutat in 1975 cu Grimus, dar romanele care l-au impus definitiv au fost Copiii din miez de noapte distins cu Booker Prize in 1981 si The Booker of Bookers in 1993 si Versetele satanice, roman pentru care a fost amenintat cu moartea de liderii fundamentalismului religios islamic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton