Step by step Manga

 Revista VIVA
.

Step by step MangaIn zilele noastre este imposibil sa vorbim despre benzi desenate, fara sa mentionam Japonia. La urma urmei, a fost locul de nastere pentru un nou val de stil, genuri si caractere care au revolutionat lumea benzilor desenate.

Bun venit in vasta si fantastica lume manga, a caror origine poate fi gasita in Ukyo-e, unul dintre cele mai importante miscari artistice din istoria japoneza. Ukyo-e este, fara indoiala, curentul in care manga a prins radacini.

Astazi, influenta manga este vizibila nu doar in industria de benzi desenate, dar si in animatie, jocurile video, cinematografie, si chiar in moda. Unul din factorii care fac manga un stil universal grafic si narativ este imaginea pe care o utilizeaza. Povestea, textul, dialogul si actiunea depind de imagine, ceea ce conduce la o lectura extrem de simpla si directa. De fapt, poate dura doar cateva secunde pentru a citi o pagina de manga. Stilul grafic este intotdeauna ostentativ, plin de impact si intens. Aceasta este cocktailul care face Manga numarul unu in industria contemporana de benzi desenate.

Ninja, samurai, gheise… manga. Step by step MANGA va va ghida prin fiecare faza, invatandu-va sa desenati eroii dumneavoastra manga. Cartea contine mai mult de 40 de exercitii ghid, ofera multe sfaturi utile si trucuri folosite de cei mai buni artisti Manga: de la schite originale la umbre si colorat.

Editie in limba engleza, germana, franceza si olandeza

Pret: 119 lei, in magazinele Diverta
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton