Mitch Albom - Inca o zi

 Revista VIVA
.
Michel AlbomLa editura Humanitas Fiction, in colectia „Raftul Denisei', a aparut romanul „Inca o zi' al lui Mitch Albom.

Cel mai recent roman al sau – Inca o zi (For One More Day) este unul dintre cele mai bine vandute titluri in 2006 in Statele Unite. Numarul 1 timp de cateva luni in lista de bestselleruri New York Times pe 2006, acest roman a fost ecranizat in 2007, cu Michael Imperioli in rolul principal, pelicula fiind produsa de celebra Oprah Winfrey.

Pornind de la intrebarea „Ce ai face daca ai avea sansa sa mai petreci o zi alaturi de cei dragi?”, Inca o zi, cel de-al treilea roman al lui Mitch Albom in „Raftul Denisei”, este o poveste tulburatoare despre cat de fragila si de puternica, in acelasi timp, este iubirea care ii leaga pe membrii unei familii.

Cunoscut romancier, comentator sportiv, jurnalist de radio (ABC) si de televiziune („Sports Reporters” de la ESPN), Mitch Albom este un scriitor publicat in peste cincizeci de tari si tradus in peste patruzeci de limbi, ale carui carti s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare. Debutul sau literar, Marti cu Morrie (Tuesdays with Morrie, 1997), a devenit imediat bestseller international, ecranizat pentru televiziune si adaptat pentru teatru. De acelasi succes se bucura si Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai (Five People You Meet in Heaven, 2003).

De acelasi autor, in colectia „Raftul Denisei”:

Marti cu Morrie
Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton