Hit Yourself de Florin Grozea, prima carte inspiraţională din muzica românească

 Adina Rosetti
.

Miercuri, 22 mai, la ora 18.00, la Libraria Bastilia va avea loc evenimentul de prelansare a primei carti inspirationale din muzica romaneasca, Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura, semnata de Florin Grozea si aparuta recent la Editura Polirom.

 

Florin Grozea carte

Alaturi de Florin Grozea, vor povesti din experientele lor de succes compozitorii Flaviu Cicirean si Gabriel Huiban.

'Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura', cu o prefata semnata de Mihai Gainusa, contine 100 de idei si sfaturi inspirate din povestile de succes ale artistilor romani peste hotare. Cartea aduce un suflu nou si provoaca cititorul, prin povesti adevarate, dar si prin sfaturile unuia dintre cei mai indragiti artisti sa inoveze, sa isi puna pe portativ creativitatea si sa gaseasca cheia succesului. Hit Yourself se adreseaza atit profesionistilor din industriile creative, cit si celor care sint pasionati de domeniul muzicii sau doar curiosi de a cunoaste artistul din backstage.

„Am scris aceasta carte pentru tinerii care cred ca ai nevoie de relatii pentru a da lovitura. In Hit Yourself sint 100 de povesti de success ale unor tineri, la fel ca voi, care au pornit de jos, au pornit din provincie si au ajuns in citiva ani, datorita talentului, determinarii si muncii lor  sa ajunga nu doar pe primul loc in Romania, ci pe plan international. Cred ca aceste povesti sint o inspiratie pentru noi.' (Florin Grozea)

 

Florin Grozea, compozitor, producator muzical, prezentator TV si antreprenor online, unul dintre cei mai apreciati artisti romani si fondatorul cunoscutei trupe Hi-Q.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton