Filip Florian citeste din noul sau roman la Carturesti Verona

 Adina Rosetti
.

Miercuri, 28 noiembrie, la ora 18.30, la Libraria Carturesti Verona– subsol, Filip Florian, unul dintre cei mai apreciati si mai indragiti scriitori romani, va sustine o lectura publica din cel mai recent roman al sau, Toate bufnitele, aparut la Editura Polirom. Lectura va fi urmata de un dialog cu criticul literar Marius Chivu si cu publicul.

 

 

Filip Florian s-a nascut la 16 mai 1968, in Bucuresti. Primul sau roman, Degete mici (2005), a fost recompensat cu Premiul pentru debut al României literare, Premiul de excelenta pentru debut in literatura al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si Premiul Uniunii Scriitorilor pentru cel mai bun debut in proza. In 2006, impreuna cu fratele sau, Matei Florian, a publicat romanul Baiuteii. Ambele titluri au ajuns astazi la a patra editie. Al treilea roman al lui Filip Florian, Zilele Regelui (2008) a fost distins cu Premiul „Manuscriptum' acordat de Muzeul National al Literaturii Romane si a fost desemnat cartea anului 2008 la Colocviul romanului romanesc contemporan. In strainatate, cartile lui Filip Florian sunt traduse in peste zece limbi.’

 

Foto: Mircea Struteanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton