Elizabeth Gilbert - Mananca, roaga-te, iubeste

 Revista VIVA
.
In colectia Memorii /Jurnale a editurii Humanitas a aparut cartea „Mananca, roaga-te, iubeste', cea mai asteptata carte a verii 2008.

Elizabeth Gilbert, Mananca, roaga-te, iubesteLa treizeci si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala… Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura.

„Mananca, roaga-te, iubeste' este povestea acestei femei care face inconjurul lumii in cautarea fericirii. O fascinanta calatorie initiatica.

„Nu stiu sa existe acum pe piata un scriitor pe care sa-l citesti cu mai multa placere ca pe Elizabeth Gilbert… Combustibilul textului lui Gilbert este un amestec de inteligenta, spirit si exuberanta colocviala practic irezistibila…' (Jennifer Egan, New York Times Book Review)

Pret in librarii: 32 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton