Dalia Sofer - Septembrie in Shiraz

 Revista VIVA
.
Dupa succesul bestsellerului Ma numesc Salma de Fadia Faqir, aparut in aceasta vara, Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, intampina toamna cu o carte deosebita: Septembrie in Shīrāz, de Dalia Sofer.

Dalia Sofer, Septembrie in Shiraz„Un roman de debut curajos si plin de compasiune.'The Weekly Standard

In perioada dificila ce urmeaza revolutiei din Iran, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat si acuzat pe nedrept de spionaj. Ingrozita de disparitia acestuia, familia sa trebuie sa reziste in aceasta noua lume a cruzimii si haosului, asistand neputincioasa la prabusirea a tot ceea ce cunoscuse pana atunci.

In vreme ce Isaac indura teroarea inchisorii, iar sotia sa il cauta cu disperare, copiii lui se confrunta cu intelegerea noilor valori si perspectiva unei calatorii deosebit de periculoase.

Povestea unei familii, a alegerilor si regretelor ei, si a unei victorii dobandite cu mare dificultate.

„O carte extraordinara.' Wall Street Journal

„Captivant… liric si uneori obsedant.' Washington Post

Dalia Sofer s-a nascut in Iran, de unde, la varsta de zece ani, s-a refugiat impreuna cu familia in Statele Unite. Si-a luat masteratul in literatura la Sarah Lawrence College, iar pentru romanul sau de debut, Septembrie in Shīrāz, nominalizat la Orange Prize 2008, a fost distinsa cu Whiting Writers Award.

Dalia Sofer a petrecut cativa ani in Yaddo, o comunitate artistica din Saratoga Springs, iar in prezent locuieste la New York.

Pret: 39,90 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton