Cristopher Ciccone - Viata cu sora mea Madonna

 Revista VIVA
.

Cristopher Ciccone, Viata cu sora mea MadonnaEditura Humanitas publica volumul „Viata cu sora mea Madonna', semnat de fratele artistei, Cristopher Ciccone.

Madonna e prezenta sub toate chipurile si mastile ei in aceste pagini: de la „fetita tatii de altadata pana la marea doamna casatorita cu Guy Ritchie, trecand prin numeroase ipostaze intermediare: baterista punk, Boy Toy, Material Girl, doamna Sean Penn, iubita lui Warren Beatty, mama afectuoasa, adepta cultului Cabala.

Fratele ei stie mai bine ca oricine ce se ascunde inapoia fiecarui chip stralucitor pe care Madonna si l-a construit cu truda. Si nu se sfieste deloc s-o spuna. Este cu siguranta critic fata de Madonna, dar o priveste, in acelasi timp, cu iubire si fascinatie. Si de aceea, in mod paradoxal, imaginea megastarului nu are de suferit, dimpotriva; dublata de imaginea femeii reale, capata profunzime.

Christopher Ciccone a trait 47 de ani in preajma celei mai celebre femei a vremurilor noastre.

A crescut alaturi de Madonna si ceilalti patru frati ai lor, a fost apoi dansatorul ei de fundal, asistentul personal, costumierul, decoratorul, regizorul artistic, managerul ei de turneu. O cunoaste perfect, iar extraordinarele lui confesiuni pe asta se bazeaza. Le-a scris ca forma de psihoterapie, de catharsis. Un detaliu cu importanta lui in carte este ca fratele Madonnei e gay.

Cristopher Ciccone s-a nascut in 1960 in Bay City, Michigan, ca unul dintre cei sase copii ai cuplului Silvio si Madonna Louise Ciccone. Si-a inceput cariera ca dansator in formatia La Groupe de La Place Royal, in Ottawa. A fost regizorul artistic al turneului Madonnei Blond Ambition si managerul turneului The Girlie Show al surorii sale.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton