Hot Spot: Viata in roz

 Adina Rosetti
.

La Belle Vie Café Boutique te intampina cu arome de lavanda si cafea, rafturi cu carti care te asteapta sa le deschizi, un boutique cu obiecte vintage si jazz relaxant.

 

Am facut un sondaj. Mi-am propus sa aflu care este metoda de relaxare preferata de prietenele mele. Bineinteles, am primit raspunsuri variate, de la shopping pana la cursuri de dans sau ceramica. In top, insa, a fost o activitate pe care majoritatea amicelor mele o prefera: lectura unei carti, la o cafea sau la un ceai, intr-o atmosfera relaxanta si, de preferinta, boema. Le-am invitat asadar pe prietenele pasionate de carti, cofeina si shopping la o iesire intr-un loc sic, in care poti imbina toate aceste placeri.

 

La Belle Vie Café Boutique are atmosfera tipica a cafenelelor din Franta. Fie ca ai venit pentru un mic dejun cu suc de portocale, croissant si capuccino sau pentru un desert de ciocolata insotit de un vin gustos care sa it i in-dulceasca dupa-amiaza, in cocheta cafenea gasesti mereu ceva care sa iti aduca buna-dispozitie. |n plus, poti citi una dintre cartile aflate in biblioteca din lemn masiv, in timp ce asculti ritmuri vechi de jazz si te bucuri de mirosul de lavanda proaspata. Pe langa cafenea, aici gasesti si un boutique cu haine vintage, bijuterii handmade, vinuri, ceaiuri si ceramica pentru ceai.

 

Livia Dila: „Merg acolo când imi este dor de Bucurestiul frumos si de un spatiu rafinat, care sa ma scoata din cotidian. Langa o cafea savuroasa, o carte buna este cea mai potrivita alegere, iar cafeneaua e chiar pe gustul meu.

 

[gallery ids=""]

 

 

De Raluca Tamas

Foto: Catalin Opritescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton