Aventură lipovenească în Delta Dunării

 Stamen Diana
.

Delta Dunării, tărâmul mirific în continuă schimbare unde timpul curge lent, iar natura se dă în spectacol în fiecare zi, te așteaptă să-l explorezi anul viitor indiferent că ești pescar împătimit sau pasionat de birdwatching

Tarife de la 429 lei/persoană!

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol a lansat Ofertele Early Booking cu reduceri de 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți și a pregătit o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 429 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul'.

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii. 

Escapadă de primăvară

Unul dintre cele mai spectaculoase locuri europene, Delta Dunării este un labirint de lacuri și canale întretăiat de plauri de stuf și insulițe de nisip, ce a devenit un adevărat sanctuar pentru mai mult de 5000 de specii de viețuitoare, unele dintre ele fiind pe cale de dispariție sau chiar noi pentru știință. Să te plimbi cu lotca printre păpuriș și nuferi în aburii dimineții și lumina diafană a răsăritului poate fi o experiență cu adevărat memorabilă. 

Cârduri impresionante de păsări animă cerul deltei de dimineață și până seară, spre deliciul celor pasionați de birdwatching. Aici trăiesc peste 365 de specii de zburătoare – pelican, egreta, stârc, lopătar, lișița, rața pestrița, corcodelul mare, țigănușul sunt doar câteva dintre păsările ce îmbogățesc peisajul comun al Deltei Dunării și pe care le poți surprinde într-o vacanță de primăvară. 

Se spune că nu ai văzut cu adevărat Delta Dunării dacă nu faci o excursie la Letea, locul supranumit și „Jungla României'. Cea mai nordică pădure subtropicală din Europa este locul unde stejarii sunt vechi de câteva sute de ani și cresc pe dune de nisip ce depășesc chiar și 10 metri înălțime. Dacă ajungi aici primăvara vei putea surprinde inundațiile naturale, primele flori de orhidee sălbatice, lianele grecești ce se încolăcesc de arbori, dar și numeroși cai sălbatici. 

Poți alege o plimbare cu șalupa și către plajele sălbatice din Sfântu Gheorghe, micul sat lipovenesc pierdut între Dunăre și Marea Neagră și din Sulina, cel mai „fierbinte' loc din România și singurul oraș din Europa unde au fost descoperite însemnele piraților.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

    • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

 

 

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton