Agenda săptămânii 3 - 9 iulie

 Adina Vilcea
.

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 3 iulie

Concert: „Bucharest Jazz Festival”, 3-9 iulie, de la ora 19:00, în Piața Enescu

Teatru: „Te iubesc!!! Te iubesc???”, de la ora 20:00, la Gadot Cafe Teatru

Cinema: „Everything, Everything” – Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly (Nick Robinson) e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună.

Marți, 4 iulie

Concert: „Gojira”, de la ora 19:00, la Arenele Romane

Teatru: „Crimă și Pedeapsă”, de la ora 18:30, la Teatrul Bulandra

Cinema: „Transformers: The Last Knight” – Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock). În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

Miercuri, 5 iulie

Concert: „Recital extraordinar Alexandru Tomescu”, de la ora 19:30, la Ateneul Român

Teatru: „Secretul fericirii”, de la ora 20:00, la Gadot Cafe Teatru

Cinema: „Dalida” – Film biografic bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii ’50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. A jucat în filmul A şasea zi al lui Youssef Chahine. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume.

Joi, 6 iulie

Concert: „L’amour du Jazz”, de la ora 19:00, la Astrodom

Teatru: „Terapie în trei”, de la ora 20:00, la Club the Hub

Cinema: „The Mummy” – Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor. Mumia ne poartă din nisipurile nesfârșite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Vineri, 7 iulie

Concert: „Emeric Imre”, de la ora 22:00, la Berăria H

Teatru: „O intervenție”, de la ora 19:30, la Teatrul Act

Cinema: „Spider-Man: Homecoming” – Peter Parker încearcă să se alăture Răzbunătorilor. Dar Tom Holland, care-l interpretează pe ţesătorul plaselor de păianjen, are o mulţime de obstacole de depăşit până să se alăture eroilor săi favoriţi.  „După ce trece prin lupta vieţii sale alături de Răzbunători, în timpul Războiului Civil, se trezeşte că nu mai are nimic de făcut', explică Holland.  „Tony Stark l-a însărcinat să se ocupe de toate problemele cartierului, cum ar fi să dea jos pisicile şi câinii din copaci, să le ajute pe bătrâne să traverseze strada, sau să-i prindă pe hoţii de buzunare – nimic prea periculos.  Dar apoi, Spider-Man dă peste armamentul high-tech, iar asta îl obligă să-şi dezvolte şi să-şi folosească noi abilităţi şi puteri'.

Sâmbătă, 8 iulie

Concert: „Neversea”, 7 – 10 iulie, în Constanța

Teatru: „Fata din curcubeu”, de la ora 22:00, la Gadot Cafe Teatru

Cinema: „Once Upon a Time in Venice” – Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante: ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezește vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de dubioase. Steve ne arată ce înseamnă să întreci orice limită când e vorba să-ți aduci înapoi acasă cel mai bun prieten (al omului)…

Duminică, 9 iulie

Concert: „French Swing – Jazz & Chansonettes”, de la ora 20:00, la Clubul Țăranului Român

Teatru: „Ouă congelate”, de la ora 17:00, la Club The Hub

Cinema: „The House” – După ce Scott şi Kate Johansen (Will Ferrell şi Amy Poehler) pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, îi cuprinde disperarea la gândul că singurul lor copil nu va absolvi facultatea. Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid să deschidă un casino ilegal în casă. „Operaţiunea Cazinoul' este primul lung metraj regizat de Andrew Jay Cohen, după un scenariu scris împreună cu Brendan OBrien. Comedia este produsă de Nathan Kahane, Joe Drake, Brendan OBrien, Andrew Jay Cohen, Jessica Elbaum, Will Ferrell şi Adam McKay.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton