Agenda săptămânii

 Adina Vilcea
.

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-și face alegerile mai ușoare, am compus pentru tine o listă cu cele mai cool evenimente ale săptămânii. 

 

Luni, 30 ianuarie 2017


Concert: Alexandra Ușurelu, de la ora 20:00, la Teatru Național București

Teatru: „Hagi Tudose”, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis

Cinema: „The Founder” – urmăreşte despre povestea adevărată a lui Ray Kroc (Michael Keaton), un agent de vânzări din Illinois, şi cum i-a cunoscut el pe Mac şi Dick McDonald (Nick Offerman şi John Carroll Lynch), care conduceau o afacere cu burgeri în California de Sud a anilor 50. Impresionat de sistemul rapid de preparare a mâncării de la standul cu hamburgeri din San Bernardino, dar şi de mulţimea pe care o atrăgea, Kroc a întrezărit imediat un imens potenţial de francizare. El a găsit o modalitate de a ajunge într-o poziţie în care să poată obţine compania de la fraţii McDonald, creând un imperiu de miliarde de dolari. Şi aşa s-a născut McDonalds.

Marti, 31 ianuarie 2017

Concert: „Distruction, Nervosa”, de la ora 20:00, la Fabrica

Teatru: „Dineu cu proști”, de la ora 19:30, la Teatrul Național București

Cinema: „A dog’s Purpose” – prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească. Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Dennis Quaid.

Miercuri, 1 februarie 2017

Concert: „Fago Portugues – concert live de muzică fado”, de la ora 19:30, la ceainăria ARTea

Spectacole: „Lacul lebedelor”, de la ora 18:30, la Opera Națională București

Teatru: „(D)efectul Placebo”, de la ora 20:00, la Teatrul Național București

Cinema: „Fixeur” –  spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

Joi, 2 februarie 2017

Concert: COMA-lansare clip „DOR”, de la ora 21:00, în Control

Teatru: „Varsovia: ghid turistic”, de la ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat

Cinema: „6,9 pe scara Richter” – Un tânăr actor de teatru navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de „musical”, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții'. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedește a fi re-apariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, confiscându-l cu totul și bulversându-i existența.

Vineri, 3 februarie 2017

Concert: Tarja Turunen, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Spectacol: „Babel”, de la ora 20:00, la LINOTIP – Centru Independent Coregrafic București

Teatru: „Un tramvai numit dorință”, de la ora 19:00, la Odeon

Cinema: „Gold” – Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard) se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

Destinații: Biserica de gheață de la Bâlea Lac – Biserica a fost construită cu blocuri de gheaţă din lacul Bâlea, după modelul şi arhitectura unei vechi biserici din Mălâncrav, judeţul Sibiu. În interior, biserica are băncuţe din gheaţă, acoperite cu lemn și este singurul lăcaş de cult unde se pot oficia nunţi şi botezuri indiferent de religie.

Sâmbătă, 4 februarie 2017

Concert: Tribut Bob Marley, de la ora 22:00, la For Friends Bar

Spectacol: „Valar Imropovis Improvizație Game of Thrones”, de la ora 19:55, la Recul

Teatru: „O comedie despre insomnie”, de la ora 19:30, la Teatrul Coquette

Cinema: „La drum cu tata” – Arad, 1968: Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său mai mare îl poate salva. Într-o zi, sosește vestea că tatăl lor poate fi operat la Dresda. Ne aflăm însă în anul 1968, iar ei întâlnesc în calea lor spre destinatie tancurile care aveau să fie implicate în Primăvara de la Praga. De vreme ce România refuză să se alieze cu Uniunea Sovietică, cei trei ajung într-o tabără temporară în RDG. Din cauza intervenției granița germano-cehoslovacă se închide, iar cei trei nu se mai pot întoarce înapoi în România. Negăsind o altă soluție pentru apatriere, celor trei li se oferă o viză de tranzit și le este astfel îngăduit accesul în Republica Federală Germană. Complet nepregătita familie trece peste hotare.

Duminică, 5 februarie 2017

Concert: Fly me to the moon, cu Maximilian Muntean, de la ora 19:00, la Ceainăria ARTea

Teatru: „A douăsprezecea noapte”, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis

Cinema:  „Surf s Up 2: WaveMania” – Cody, Chicken Joe și Lani se întorc pe marile ecrane pentru cea mai spectaculoasă aventură! Cea mai radicală echipă de surferi, The Hang Five, îi pune la încercare pe Cody și gașca lui, și îi învață ce înseamnă efortul de echipă pe drumul spre cel mai legendar loc pentru surf de pe planetă.

Sursă:  cinemagia.ro și metropotam.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton