6 motive pentru care să alegi un job sezonier

 Stamen Diana
.

Dacă ești student sau elev în vacanță, șomer sau, pur și simplu, ai un loc de muncă fără activitate vara, atunci profită din plin de ultima lună a sezonului pentru a câștiga un venit generos! Companiile caută de zor angajați pentru joburi sezoniere și sunt dispuse să ofere salarii și beneficii atrăgătoare.

Ai nevoie de mai multe motive pentru care să alegi un job sezonier? Uite șase motive tocmai bune pentru a te ajuta să iei decizia:

  1. Poți testa terenul într-un nou domeniu. Ți-ai dorit vreodată să schimbi complet peisajul, dar nu ai știut cum? Încearcă un post de ospătar pe un vas de croazieră!
  2. Lucrează în străinătate. Vrei să afli ce înseamnă să pleci din țară cu jobul, dar ți-e teamă că nu te vei descurca? Aplică pentru un job sezonier în altă țară! Dacă nu ți se potrivește, nicio grijă, imediat te vei întoarce.
  3. Salarii și bonusuri mari. Puțini candidați sunt dispuși să aleagă un job sezonier care nu oferă siguranță financiară pentru o perioadă mai lungă. De aceea angajatorii pleacă din start de la salarii și bonusuri mari.
  4. Înveți rapid lucruri noi. Toată lumea e interesată să-ți faci jobul bine atunci când ocupi un post pentru puțin timp, ceea ce înseamnă că vei primi toată pregătirea și asistența de care ai nevoie!
  5. Cunoști oameni noi. Simți că cercul tău de prieteni și cunoștințe s-a cam restrâns? Cu un job sezonier vei cunoaște mai mulți oameni noi decât ai făcut-o în ultimul an, te asigurăm!
  6. Câștigi bani și te distrezi. Viața la muncă e altfel când știi că nu ai timp să te plictisești la job!

 

Ce zici, ești gata să aplici pentru un job sezonier? Iată cum o poți face!

  • Sună la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică de consiliere profesională eJobs, oricând de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00!
  • Spune-i operatorului că vrei să-ți faci un CV, iar acesta ți-l va redacta pas cu pas pe baza experienței tale, direct la telefon.
  • Roagă apoi consilierul să-ți caute joburile potrivite pentru tine și să aplice la cele care îți plac din posturile găsite. Va aplica pe parcursul convorbirii voastre telefonice.
  • Așteaptă telefoanele de la angajatori și nu ezita să suni din nou peste câteva zile sau săptămâni la 021.9124 ca să vezi ce joburi noi au mai apărut!

Nu mai aștepta! Sună acum la 021.9124 și profită din plin de consilierea profesională gratuită oferită de eJobs!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton