5 filme care-ți arată calea spre fericire

 Oana Pantazi
.

Albert Camus spunea că „fericirea este armonia dintre om și viața care o duce”. Și dacă stăm bine să ne gândim, fericirea ne e mult mai  la îndemână decât ne imaginăm, ea stă în lucrurile simple, în viața de zi cu zi, într-o strângere de mână, în zâmbetul unui copil… #happylajob#tuestihappy#ejobs

Se zice că viața bate filmul și poate că această sintagmă nu e o exagerare, pentru că producțiile cinematografice cele mai de succes sunt inspirate din cazuri reale. Iar unul dintre cele mai prezente laitmotive din cinematografie este fericirea, indiferent că întâlnim această temă în drame, în comedii romantice sau în filme psihologice sau de război.

Și ce poate fi mai potrivit, într-o seară rece de noiembrie, decât să urmărești, alături de familie sau de prieteni, un film ale cărui personaje, aflate în căutarea fericirii, te vor face să zâmbești, să lăcrimezi, să te emoționezi sau să râzi în hohote alături de ele?! Iată recomandările noastre, care, cu siguranță, vă vor face fericiți:

La vita è bella

Vicky Cristina Barcelona

Amélie

It’s A Wonderful Life

https://www.youtube.com/watch?v=EDAXjRupTn8

Hector and the Search for Happiness

Vezi și cele mai frumoase citate despre fericire și citate despre zambet

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton