Whitney Houston - Revenire castigatoare

 Revista VIVA
.

Dupa ani de dependenta de alcool si droguri, Whitney Houston, diva anilor ’90, se intoarce de departe si lanseaza „I Look to You, cel mai asteptat album al anului 2009.

La 45 de ani, Whitney Houston, diva anilor 90, si-a pregatit revenirea dupa o absenta de 7 ani intr-un moment in care tanara generatie fredoneaza piesele cantate de Beyonce (27 de ani) si Rihanna (21 de ani), artiste care domina topurile si isi revendica cele mai importante premii ale industriei muzicale. „I Look to You ar trebui sa-i faca pe fani sa-si reaminteasca de vechea Whitney , dar sa placa si tinerilor. Muzicieni talentati precum Alicia Keys, R. Kelly, Daniel Foster sau Akon s-au grupat in jurul lui Whitney pentru a o ajuta sa retraiasca perioada de glorie si sa uite cosmarul in care a trait in ultima perioada.

Whitney Houston

Artista face acum o adevarata terapie prin muzica, studioul de inregistrari in care s-a refugiat oferindu-i linistea salvatoare. In anii 80, Whitney avea tot ce-si putea dori cineva: talent, glorie, bani.

Primul sau album, lansat dupa 2 ani de munca indarjita, a fost cel mai bine vandut album al unui debutant, in timp ce 7 discuri consecutive s-au clasat no 1 in America, un record nedepasit inca.

Revistele o aminteau in fiecare clasament, Whitney Houston fiind declarata Cea mai bine imbracata artista rock (Rolling Stone, 1988), printre Cele mai frumoase 50 de personalitati ale planetei (People, 1991), in timp ce multe sondaje o dadeau Cea mai sexy femeie.

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton