Viva! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - Anul 2000 - Cristian Chivu

 Revista VIVA
.

Cristi ChivuScriu aceste randuri la cateva zile dupa ce viata lui a fost in pericol. Mare! Sunt, recunosc, influentata puternic de barbatia cu care a infruntat situatia, fara sa se lamenteze, ca un adevarat lider.

S-a schimbat de cand l-am cunoscut, e mai matur acum, are o familie frumoasa, dar a fost si este campionul meu. Marele meu pariu castigat! Cristian Chivu! Prima data l-am vazut la televizor, chiar inainte de plecarea la Campionatul European de Fotbal din Belgia si Olanda. Il intervieva Ionel Stoica, intrebandu-l cum s-a acomodat la Ajax.

A fost o surpriza chiar si pentru mine, pasionata de fotbal, altminteri, sa aflu ca avem un jucator, unul care se descurca de minune si in fata microfonului, dar si pe teren, legitimat la vestitul club olandez. Si mi-am zis atunci ca, orice s-ar intampla la Europene, la intoarcerea acasa am sa fac negresit o coperta cu domnul cu pricina.

Stiu ca am avut parte de priviri mirate – de ce el, cand in echipa Romaniei joaca Hagi? – stiu ca mi s-a zis ca fotbalul nu poate fi un subiect pentru publicul unei publicatii people, predominant feminin, stiu ca mi s-a spus ca pozele astea o sa-mi franga gatul la atat de scurta vreme (un an) dupa ce m-am apucat sa fac reviste. Dar nimeni, poate nici macar eu, nu am judecat la justa valoare X-Factorul lui Cristian. Acel „ceva care-l face sa fie iubit si de suporteri, dar si de mame, tinere domnisoare, bunici sau femei in toata firea!

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton