Urmaşele lui Grace Kelly

 Florentina Liutic
.

La Monaco, odată cu sângele albastru se moștenește și o doză consistentă de non­conformism. După ce Albert sau Stephanie au demontat în repe­tate rânduri mitul prinților de manual, as­tăzi Pauline Ducruet și Camille Gottlieb, ne­poatele lui Grace Kelly, sunt noile atracții ale regatului.

 

urmase

 

Sunt fiicele celebrei Stephanie de Mona­co, prințesa rebelă care a furnizat ani la rând cele mai spectaculoase știri de presă, fie că a fost vorba de problemele ei cu al­coolul, fie de relațiile amoroase. Din acest punct de vedere, prințesa n-a ținut seama de protocol și s-a iubit cu fiii actorilor Jean-Paul Belmondo și Alain Delon, cu unii dintre bodyguarzii ei, dar și cu bărbați care nu aveau nicio legătură cu celebrita­tea. Apropo de gărzi de corp, Stephanie pare să fi avut o slăbiciune aparte pentru alura lor impunătoare și fizicul bine lu­crat, dat fiind că are copii cu doi dintre ei: Daniel Ducruet (tatăl Paulinei și al lui Louis) și Jean Raymond Gottlieb (presu­pusul tată al lui Camille Marie).

 

PRINȚESA ȘI GĂRZILE DE CORP

 

Verișoarele Charlottei Casiraghi, Camille (18 ani) și Pauline (22 de ani) au moștenit acea frumusețe tipic monegască – ochi expresivi, buze cărnoase și o alură care amintește invariabil de Grace Kelly.

 

Totuși, între Camille și Pauline există o diferență fundamentală: în vreme ce Pau­line s-a născut în timpul mariajului de un an al lui Stephanie cu bodyguardul Dani­el Ducruet, Camille e rezultatul unei idile pasagere și neoficializate a prințesei. Mai mult decât atât, sora cea mică a prințului Albert a fost extrem de rezervată de fieca­re dată când i s-au cerut detalii despre ta­tăl Camillei, cu toate că s-a bănuit mereu că acesta ar fi garda de corp Jean Ray­mond Gottlieb. Totuși, Camille n-a sufe­rit deloc din acest punct de vedere și a fost acceptată întru totul de familia regală mo­negască, singurul neajuns fiind că ea nu este inclusă în ordinea succesiunii la tron.

 

Continuarea în numărul de februarie al revistei VIVA! la standurile de presă din 2 februarie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton